Kaksplus.fi

Vanhempien rentouttava miniloma Naantali Spassa

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

*Sisältää mainoslinkkejä

Viikko sitten viikonloppuna pääsimme Teemun kanssa pitkästä aikaa rentoutumaan ihan kahdestaan. Lasten mummi oli tarjoutunut hoitamaan lapsia yhden yön, ja Naantali Spa tarjosi meille yhteistyön merkeissä miniloman upeassa kylpylähotellissaan, Naantalin kauniissa maisemissa meren rannalla. Teemun kanssa pakkasimme uikkarit matkaan ja lähdimme lauantaina aamupäivästä kohti Naantalia. Ajatus lomasta itsessään oli mieltä kutkuttava, mutta olimme myös innoissamme kylpylästä, jossa emme olleet kumpikaan vielä aikaisemmin käyneet. Naantali Spahan astuessamme olimme molemmat vaikuttuneita. Kylpylähotelli oli erittäin kaunis ja siisti, kuin kultapalatsi. Vastaanotossa meidät otettiin ystävällisesti vastaan ja toivotettiin tervetulleeksi nauttimaan ihanasta lomasta. Kauniisti sisustetusta huoneestamme oli todella upeat maisemat merelle, joita ihastelimme viikonlopun aikana useampaan otteeseen. Meidän onneksemme sekä lauantaina, että sunnuntaina oli aivan upea keväinen keli. Olimme Teemun kanssa kylpyläosastolla kumpanakin päivänä monta tuntia. Kylpyläosasto oli todella kattava. Ehdottomaksi suosikiksemme valikoitui ulkoallas, josta oli kaunis maisema merelle. Etenkin illalla tuo oli jopa erittäin virkistävä kokemus, kun illalla oli pari astetta pakkasta, mutta vesi oli silti +30 asteista. Siinä kelpasi ihastella kaunista auringon laskua. Lisäksi allasosastolla oli allasravintola, josta saimme makoisaa pientä purtavaa ja juotavaa.


Naantali Span ravintolatarjonta oli myös erittäin monipuolinen. Syötävää löytyy varmasti moneen makuun. Ja vaikka kuinka olimme Teemun kanssa ajatteleet, että syömme illalla pitkän kaavan mukaan. Uni tuli kuitenkin aikaisin uituamme koko päivän. Vaikka illalla ikävöimmekin hieman lapsia, oli silti erittäin ihanaa, kun ei tarvinnut varautua siihen, että joku herättäisi yöllä. Olihan edellisestä "lapsettomasta" yöstä ollut kuitenkin se kaksi vuotta aikaa. Seuraavana aamuna olo oli erittäin virkeä hyvin nukutun yön jälkeen. Ja oli suorastaan mahtavaa päästä valmiiksi katettuun aamupalapöytään, saati syödä ja juoda rauhassa! Aamupala olikin erittäin runsas ja monipuolinen enkä jäänyt kaipaamaan mitään. Meidän minilomamme Naantali Spassa oli kaikin puolin onnistunut! Olisimme viihtyneet varmasti pidempäänkin. Saimme miehen kanssa ladata akkuja ja rentoutua ihan kahdestaan. Nyt jaksamme taas porskutella arjessakin eteenpäin paremmilla mielin niin kumppaneina kuin vanhempina. Voimme lämpimästi suositella pientä minilomaa Naantali Spassa muillekkin pariskunnille ja perheellisille. Kylpylähotelli oli kerrassaan upea ja asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä. 

Kiitos Naantali Spa! Jos miniloma tulisi tarpeen sinullekkin, niin klikkaa tästä ja pääset varaamaan oman minilomasi Naantali Spassa.

*Yhteistyössä
Naantali Spa

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä mukava pieni loma hektisen arjen keskellä!:)

   Poista
 2. Oijjoi, aika herkkua ❤ ihanannäköinen paikka ja merinäköala aina plussaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana rentoutumisreissu arjen keskellä! ❤️😊

   Poista

Kiitos kommentistasi. <3

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan