Kaksplus.fi

Viimeinen kesäni kotiäitinä

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Mä oon ollut mielestäni todella onnekas, kun on saanut viimeiset kaksi kesää viettää kotona lasten kanssa. Niinkuin tämän kolmannenkin, ja tällä erää viimeisen kesän. Aion tehdä tästä kesästä ikimuistoisen. Haluan ottaa siitä kaiken irti. Haluan viettää mahdollisimman paljon aikaa yhdessä perheen kanssa.  Mulla jatkuu koulu jo Elokuun alussa työharjoitteluiden parissa, joten tätä kesää on jäljellä vielä noin 1,5 kuukautta. Ensi kesän aionkin sitten täysin olla töissä, ehkä jopa valmistuneena sairaanhoitajana, ken tietää, aika näyttää! Mutta ensi kesänä on kuitenkin aivan uudenlaiset kuviot.


Olen ollut lomalla jo koko Kesäkuun ja Teemukin oli isyysylomilla vielä pari viikkoa kanssani samaan aikaan. Olemme ehtineet tehdä jo kaikkea mukavaa, tietenkin aika pienellä budjetilla, koska opiskelin ja Teemu oli kotona, ylimääräisiä euroja ei paljoa ollut. Aina ajatellaan, että mukavaan tekemiseen tarvitaan pätäkkää, mutta ei suinkaan. Me olemme käyneet pyöräilemässä, kierrelleet erilaisia lasten leikkipuistoja, käyneet rantakahvilassa vohvelilla ja jätskillä, sekä tavanneet äitiystäviä ja heidän lapsiaan. Olemme käyneet mökkeilemässä ja veneilemässä, sekä puhallelleet saippuakuplia ja tehneet hiekkakakkuja.  Kaikkea mistä lapset ja me aikuiset olemme nauttineet.


On meillä joitakin vähän spessumpia suunnitelmia Heinäkuulle, kun Teemu on kesälomalla. Ajattelimme viettää yhden viikonlopun pääkaupungissa ja käydä katsomassa eläimiä ja ehkä hurjastelemassa Lintsillä. Olisi myös kiva käydä tänäkin kesänä Muumimaailmassa. Ja se joka kesän Särkänniemi reissu on varmaan pakko tehdä! Lisäksi olen jo sopinut parhaiden tyttökavereiden kanssa tyttöjen viikonlopun, ja aiomme istua meillä yhdessä iltaa sangrian merkeissä! Olemme myös miettineet, että tekisimme vielä Teemun kanssa jotain kahdestaan. Emme kuitenkaa ole vielä juuri lyöneet mitään lukkoon vaan päätimme mennä fiiliksen (ja vähän kesäsäiden) mukaan. Uskon, että kesästä tulee joka tapauksessa todella ikimuistoinen! Ja toisaalta, kesä on aina kesä, vaikka mitään erikoisempaa ei tekisikään. Bloginkin puolella seuraillaan ahkerasti meidän perheen ja mun viimeistä kotiäitikesää! :)


1 kommentti:

  1. Samoilla fiiliksiä mennään täälä suunnalla :)ja tuo on kyllä totta,että kesällä pystyy tehdä paljon kivoja juttuja ihan ilmaiseksi!hei ja en tiedä ootteko käyny hesas luonnontieteiden museossa,mutta suosittelen piipahtamaan jos ette oo käynyt!Meillä oli kaikki lapset ihan innoissaan siitä!
    Ihania aurinkoisia kesäpäiviä teille♡♡

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. <3

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan